Thema’s, aflevering 2

Waar vind je goede WordPress thema’s? Onderstaande linkjes komen zonder garantie dat je er iets zult vinden dat je mooi vindt, en zelfs zonder de garantie dat iedereen een goede ervaring zal hebben met een thema dat via een van de onderstaande linkjes gevonden wordt. Het zijn suggesties, beginpunten, hopelijk een hulp bij het je weg vinden in het enorme woud van WordPress thema’s.

Cryout Creations

Cryout Creations, heeft 10 gratis WordPress thema’s met veel mogelijkheden om ze aan te passen. Ze laden snel, zijn stabiel en worden, tot nu toe, regelmatig bijgehouden. 4 van de 10 gratis thema’s hebben ook een betaalde versie. Ik heb zelf ervaring met hun Fluida thema.
https://www.cryoutcreations.eu/wordpress-themes

OceanWP

OceanWP heb ik zelf nog nooit gebruikt, maar veel website ontwikkelaars werken graag met dit thema omdat je er veel kanten mee op kan. Er is een gratis versie en via een betaalde plugin, krijg je meer mogelijkheden om het thema aan je wensen aan te passen.
https://oceanwp.org/

Jupiter X

Jupiter X is een thema dat wordt aangeboden op ThemeForest. ThemeForest is een enorme marktplaats voor betaalde, maar ook betaalbare, WordPress thema’s. Ik raad ThemeForest niet aan als plek om een thema te vinden tenzij je een specifieke aanrader hebt, omdat er zo veel slechte thema’s te koop zijn en het kaf van het koren scheiden is een immens karwei.

Een thema kiezen kan sowieso een uitdaging zijn, het leven is iets makkelijker als je in een keer naar een betrouwbare bron kunt gaan. Dat een bron op een bepaald moment betrouwbaar was, betekent natuurlijk niet dat dat zo blijft, maar het is een beginpunt.

Terug naar Jupiter X. Dit thema bestaat al een aantal jaar, is stabiel, flexibel en wordt goed bijgehouden. Het kost eenmalig $ 59 en daarvoor krijg je nieuwe updates aan het thema zolang als het op ThemeForest wordt aangeboden.
https://themeforest.net/item/jupiter-multipurpose-responsive-theme/5177775

aThemes

Dit bedrijf biedt meerdere gratis thema’s aan. Ze hebben niet zo veel opties als die van Cryout Creations maar ze doen wat ze moeten doen en ik heb zelf erg goede ervaring met hun Sydney thema. Van al hun gratis thema’s zijn ook betaalde versies beschikbaar.
https://athemes.com/wordpress-themes/

Scroll naar boven