Over deze website

Deze website hoort bij de cursus WordPress van het Multimedialab Amsterdam (onderdeel van Stichting MK24) en is ontwikkeld door Naomi Blindeman. Tot en met 2019 was dit een op zichzelf staande cursus, nu is het een onderdeel van de jaarcursus Digital Design.

Met WordPress kun je vrij eenvoudig een website online zetten die het doet, maar daarmee ben je er nog niet. Je wilt de site kunnen bijhouden, vormgeven op een manier die bij jouw bedrijf of idee past en je wilt hem onder de aandacht brengen. Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen in deze cursus. Ik heb ze onderverdeeld in de 6 lessen die deze cursus lang is en die 6 lessen zie je ook terug hier op de website.

Ik gaf deze cursus meerdere jaren, vaak 2 keer per jaar, en in die tijd heeft WordPress zich snel verder ontwikkeld, hoe we naar websites kijken heeft zich in het algemeen ontwikkeld en mijn ervaring in het lesgeven over dit onderwerp aan zeer uiteenlopende groepen is in die tijd natuurlijk gegroeid. Ik pas deze website dan ook regelmatig aan. De inhoud van de lessen zal niet regelmatig meer wijzigen nu de lessen onderdeel zijn geworden van een jaarcursus die in het Engels gegeven wordt en waar de focus net anders ligt dan toen het nog een op zichzelf staande cursus was.

Cursisten die cursus WordPress bij mij gevolgd hebben, blijven altijd toegang houden tot deze site, maar het kan dus zijn iets dat je hier eerder vond inmiddels verwijderd is, of dat de informatie in de lessen wat verouderd is. Het blog blijf ik, althans voorlopig, nog gewoon bijhouden als ik dingen vindt die op interessant zijn op het gebied van WordPress en het bijhouden van je eigen website.

Als je vragen hebt, mail mij gerust, of vind me elders op het internet!

Ik wil er weer in!

Dat kan!
Als je nog oude inloggegevens hebt, probeer eerst of ze nog werken. Kom je er niet in: vul onderstaand formulier in en ik stuur je een nieuw wachtwoord.

Inloggen

Lost your password?

Cursus WordPress

Lessen in WordPress worden gegeven als onderdeel van de jaarcursus Digital Design.

Scroll naar boven